Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Block Island Sound

The Block Island Sound

11/03/2021 | Flixfilm

The Block Island Sound på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Kevin McManus, Matthew McManus
Skuespillere: Chris Sheffield, Michaela McManus, Neville Archambault
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En fiskerfamilie på en ø konfronteres med rædsler og dystre sandheder, da en ildevarslende kraft begynder at dræbe dyrelivet, og de selv kommer i livsfare.

The Block Island Sound havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Block Island Sound på YouTube.Se The Block Island Sound på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Block Island Sound ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Block Island Sound stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Block Island Sound, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Block Island Sound er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar