Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Blue Lagoon

The Blue Lagoon

01/06/2017 | Flixfilm

Se The Blue Lagoon på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: Adventure, Drama, Romance
Instruktør: Randal Kleiser
Skuespillere: Brooke Shields, Christopher Atkins, Leo McKern, William Daniels
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: To skibbrudne børn lander på en øde ø, vokser op, forelsker sig i hinanden som teenagere og forsøger at skabe et liv i deres øde paradis.


Se The Blue Lagoon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Blue Lagoon havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Blue Lagoon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Blue Lagoon:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Blue Lagoon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Blue Lagoon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar