Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Blue Lamp

The Blue Lamp

01/12/2021 | Flixfilm

The Blue Lamp på Netflix

Produktionsår: 1950
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Basil Dearden
Skuespillere: Jack Warner, Dirk Bogarde, Jimmy Hanley
Spilletid: 84 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne klassiske thriller fokuserer på sammenfaldende episoder i forskellige politimænd i Londons liv – bl.a. den gamle bobby George Dixon.

The Blue Lamp havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Blue Lamp på YouTube.Se The Blue Lamp på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Blue Lamp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Blue Lamp stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Blue Lamp, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Blue Lamp er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar