Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Blues Brothers

The Blues Brothers

02/07/2020 | Flixfilm

Se The Blues Brothers på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Music, Musical
Instruktør: John Landis
Skuespillere: Tom Erhart, Gerald Walling, John Belushi, Walter Levine
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Et par småsvindlere tager på en mission for at redde det katolske børnehjem, hvor de voksede op, ved at genforene deres gamle band til en velgørenhedskoncert.


Se The Blues Brothers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Blues Brothers havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Blues Brothers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Blues Brothers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Blues Brothers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Blues Brothers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar