Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bodyguard

The Bodyguard

01/07/2020 | Flixfilm

Se The Bodyguard på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Action, Drama, Music, Romance, Thriller
Instruktør: Mick Jackson
Skuespillere: Kevin Costner, Whitney Houston, Gary Kemp, Bill Cobbs
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En tidligere Secret Service-agent tager modvilligt et job som livvagt for en sangerinde, der stalkes. De får en skæv start, men forelskelsen lurer under overfladen.


Se The Bodyguard på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Bodyguard havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bodyguard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Bodyguard:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bodyguard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bodyguard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar