Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bodyguard

The Bodyguard

26/03/2018 | Ingen kommentarer

Se The Bodyguard på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Drama, Music, Romance, Thriller
Instruktør: Mick Jackson
Skuespillere: Kevin Costner, Whitney Houston, Gary Kemp, Bill Cobbs
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En tidligere Secret Service-agent tager modvilligt et job som livvagt for en sangerinde, der stalkes. De får en skæv start, men forelskelsen lurer under overfladen.


Se The Bodyguard på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Bodyguard havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bodyguard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bodyguard herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bodyguard er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bodyguard stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar