Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Bomb

01/08/2017 | Flixfilm

Se The Bomb på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Kevin Ford, Smriti Keshari, Eric Schlosser
Skuespillere: N/A
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I denne omfattende dokumentar om atombomben lærer vi hele historien bag en mikroskopisk opdagelse, der fik betydelige konsekvenser.


Se The Bomb på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Bomb havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bomb ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bomb herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bomb er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bomb stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Bomb

  1. Bjarne korsgaard - kl. 22:49, 10-01-2020:

    Det er jo kun en musik video, der INTET fortæller om udviklingen af senere brintbomber. Den er meget dårlig, fantasiløs uden historisk indsigt.. tydeligvis lavet af amatører. En elendig MTWagtig film.

    Skriv kommentar