Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bone Collector

The Bone Collector

01/05/2015 | Ingen kommentarer

Se The Bone Collector på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Phillip Noyce
Skuespillere: Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah, Michael Rooker
Spilletid: 118 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: En uerfaren politibetjent sættes sammen med en lammet eksbetjent for at fange en uhyggelig morder døbt "the Bone Collector" i denne krimithriller.


Se The Bone Collector på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Bone Collector havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bone Collector ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bone Collector herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bone Collector er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bone Collector stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar