Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bonfire of Destiny

The Bonfire of Destiny

26/12/2019 | Flixfilm

Se The Bonfire of Destiny på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Audrey Fleurot, Julie De Bona, Camille Lou, Gilbert Melki
Spilletid: 48 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Efter en altødelæggende brand i 1897 i Paris får tre kvinder deres liv vendt på hovedet pga. svigt, bedrag og romantiske forviklinger. Inspireret af virkelige hændelser.


Se The Bonfire of Destiny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Bonfire of Destiny (Skæbnens basar) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bonfire of Destiny (Skæbnens basar) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Bonfire of Destiny:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bonfire of Destiny (Skæbnens basar) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bonfire of Destiny (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar