Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bonfire of Destiny

The Bonfire of Destiny

26/12/2019 | Flixfilm

The Bonfire of Destiny på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Audrey Fleurot, Julie De Bona, Camille Lou
Spilletid: 48 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Efter en altødelæggende brand i 1897 i Paris får tre kvinder deres liv vendt på hovedet pga. svigt, bedrag og romantiske forviklinger. Inspireret af virkelige hændelser.

The Bonfire of Destiny (Skæbnens basar) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bonfire of Destiny på YouTube.Se The Bonfire of Destiny på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bonfire of Destiny (Skæbnens basar) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bonfire of Destiny (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bonfire of Destiny, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bonfire of Destiny (Skæbnens basar) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar