Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Book of Eli

The Book of Eli

16/03/2016 | Ingen kommentarer

Se The Book of Eli på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: Albert Hughes, Allen Hughes
Skuespillere: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Ray Stevenson
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Eli er fast besluttet på at beskytte en hellig tekst, der lover at redde menneskeheden, og tager derfor på en mission på tværs af et goldt og postapokalyptisk USA.


Se The Book of Eli på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Book of Eli havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Book of Eli ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Book of Eli herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Book of Eli er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Book of Eli stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar