Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Book of Eli

The Book of Eli

02/07/2021 | Flixfilm

Se The Book of Eli på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Albert Hughes, Allen Hughes
Skuespillere: Denzel Washington, Mila Kunis, Ray Stevenson
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Eli er fast besluttet på at beskytte en hellig tekst, der lover at redde menneskeheden, og tager derfor på en mission på tværs af et goldt og postapokalyptisk USA.

The Book of Eli havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Book of Eli på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Book of Eli ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Book of Eli stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Book of Eli, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Book of Eli er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar