Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Book of Henry

The Book of Henry

24/03/2019 | Flixfilm

The Book of Henry på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Colin Trevorrow
Skuespillere: Naomi Watts, Jaeden Martell, Jacob Tremblay
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En 11-årig lover højt og helligt at hjælpe en ny nabo, som, han frygter, er i fare. Han dokumenterer sin indsats både på skrift og igennem lydoptagelser.

The Book of Henry havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Book of Henry på YouTube.Se The Book of Henry på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Book of Henry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Book of Henry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Book of Henry, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Book of Henry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar