Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Book of Henry

The Book of Henry

24/03/2019 | Flixfilm

Se The Book of Henry på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Colin Trevorrow
Skuespillere: Naomi Watts, Jaeden Martell, Jacob Tremblay, Sarah Silverman
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En 11-årig lover højt og helligt at hjælpe en ny nabo, som, han frygter, er i fare. Han dokumenterer sin indsats både på skrift og igennem lydoptagelser.


Se The Book of Henry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Book of Henry havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Book of Henry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Book of Henry herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Book of Henry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Book of Henry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar