Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boondock Saints II: All Saints Day

The Boondock Saints II: All Saints Day

01/08/2021 | Flixfilm

The Boondock Saints II: All Saints Day på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Troy Duffy
Skuespillere: Sean Patrick Flanery, Norman Reedus, Billy Connolly
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Under falsk anklage for mordet på en præst må to eftersøgte brødre krybe ud af deres skjul på en fårefarm i Irland for at kæmpe for retfærdighed i Boston.Se The Boondock Saints II: All Saints Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Boondock Saints II: All Saints Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Boondock Saints II: All Saints Day på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Boondock Saints II: All Saints Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boondock Saints II: All Saints Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Boondock Saints II: All Saints Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Boondock Saints II: All Saints Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar