Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boss Baby: Back in Business

The Boss Baby: Back in Business

12/10/2018 | Ingen kommentarer

Se The Boss Baby: Back in Business på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: David W. Collins, JP Karliak, Pierce Gagnon, Kevin Michael Richardson
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Boss Baby tager sin storebror Tim med på kontoret for at lære ham forretningslivets finesser i denne animationsserie, som er en udløber af filmhittet af samme navn.


Se The Boss Baby: Back in Business på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Boss Baby: Back in Business (The Boss Baby: Chefen er tilbage!) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Boss Baby: Back in Business (The Boss Baby: Chefen er tilbage!) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Boss Baby: Back in Business herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Boss Baby: Back in Business (The Boss Baby: Chefen er tilbage!) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boss Baby: Back in Business (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar