Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boss Baby: Back in Business

The Boss Baby: Back in Business

17/11/2020 | Flixfilm

The Boss Baby: Back in Business på Netflix

Produktionsår: 2018–2021
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pierce Gagnon, JP Karliak, David W. Collins
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin, French, Cantonese, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Boss Baby tager sin storebror Tim med på kontoret for at lære ham forretningslivets finesser i denne animationsserie, som er en udløber af filmhittet af samme navn.Se The Boss Baby: Back in Business på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Boss Baby: Back in Business (The Boss Baby: Chefen er tilbage!) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Boss Baby: Back in Business på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Boss Baby: Back in Business (The Boss Baby: Chefen er tilbage!) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boss Baby: Back in Business (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Boss Baby: Back in Business, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Boss Baby: Back in Business (The Boss Baby: Chefen er tilbage!) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Boss Baby: Back in Business

  1. Aida Besime Bedzeti - kl. 20:04, 17-03-2020:

    Jeg elsker serien. Kan ikke vente til der kommer nye episoder! Jeg håber der kommer nogle nye episoder i 2020!

Skriv kommentar