Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boss Baby: Back in the Crib

The Boss Baby: Back in the Crib

13/04/2023 | Flixfilm

The Boss Baby: Back in the Crib på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mary Faber, Krizia Bajos, Cissy Jones
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Som voksen beskyldes Ted Templeton for selskabskriminalitet og må gå undercover som Boss Baby og bo hos sin bror Tim forklædt som et af hans børn.Se The Boss Baby: Back in the Crib på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Boss Baby: Back in the Crib (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Boss Baby: Back in the Crib på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Boss Baby: Back in the Crib (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boss Baby: Back in the Crib (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Boss Baby: Back in the Crib, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Boss Baby: Back in the Crib er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar