Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boss Baby: Get That Baby!

The Boss Baby: Get That Baby!

01/09/2020 | Flixfilm

Se The Boss Baby: Get That Baby! på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Short, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Mener du, at du har, hvad der skal til for at være chef? Denne interaktive special tester dine evner og matcher dig med ét af 16 job hos Baby Corp.


Se The Boss Baby: Get That Baby! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Boss Baby: Get That Baby! havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Boss Baby: Get That Baby! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Boss Baby: Get That Baby!:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Boss Baby: Get That Baby! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boss Baby: Get That Baby! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar