Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boss Baby

The Boss Baby

26/03/2019 | Flixfilm

Se The Boss Baby på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Tom McGrath
Skuespillere: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En dreng bliver midtpunktet i et skummelt virksomhedskomplot, da hans forældre kommer hjem med en baby, der kun taler om forretninger, når de voksne ikke er hjemme.


Se The Boss Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Boss Baby havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Boss Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Boss Baby herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Boss Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boss Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar