Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boss Baby

The Boss Baby

01/01/2023 | Flixfilm

The Boss Baby på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Tom McGrath
Skuespillere: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En dreng bliver midtpunktet i et skummelt virksomhedskomplot, da hans forældre kommer hjem med en baby, der kun taler om forretninger, når de voksne ikke er hjemme.Se The Boss Baby på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Boss Baby havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Boss Baby på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Boss Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boss Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Boss Baby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Boss Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar