Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boss Baby

The Boss Baby

26/03/2019 | Ingen kommentarer

Se The Boss Baby på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Tom McGrath
Skuespillere: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: En dreng bliver midtpunktet i et skummelt virksomhedskomplot, da hans forældre kommer hjem med en baby, der kun taler om forretninger, når de voksne ikke er hjemme.


Se The Boss Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Boss Baby havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Boss Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Boss Baby herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Boss Baby er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boss Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar