Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Boss

16/11/2021 | Flixfilm

The Boss på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktion: Ben Falcone
Skuespillere: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter at have afsonet en straf for insiderhandel prøver en ruineret forretningskvinde at genskabe tidligere storhed med hjemmebagte brownies, men får uventet konkurrence.

The Boss havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Boss på YouTube.Se The Boss på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Boss ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boss stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Boss, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Boss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar