Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boss’s Daughter

The Boss’s Daughter

10/03/2017 | Flixfilm

Se The Boss’s Daughter på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Ben Falcone
Skuespillere: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage, Ella Anderson
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: På klædefabrikken har en gift værkfører en glødende kærlighedsaffære med chefens datter, og det får det til at slå gnister blandt arbejderne på fabrikken.


Se The Boss’s Daughter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Boss’s Daughter havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Boss’s Daughter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Boss’s Daughter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Boss’s Daughter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boss’s Daughter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar