Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bounty Hunter

The Bounty Hunter

17/02/2016 | Flixfilm

Se The Bounty Hunter på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Romance
Instruktør: Andy Tennant
Skuespillere: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Gio Perez, Joel Marsh Garland
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Dusørjægeren Milo Boyd er meget tilfreds med sin nyeste opgave, da han finder ud af, at målet er hans ekskone Nicole.

The Bounty Hunter havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Bounty Hunter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bounty Hunter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bounty Hunter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bounty Hunter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bounty Hunter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar