Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bounty Hunter

The Bounty Hunter

15/04/2023 | Flixfilm

The Bounty Hunter på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Romance
Instruktion: Andy Tennant
Skuespillere: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Dusørjægeren Milo Boyd er meget tilfreds med sin nyeste opgave, da han finder ud af, at målet er hans ekskone Nicole.Se The Bounty Hunter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Bounty Hunter havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bounty Hunter på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Bounty Hunter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bounty Hunter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bounty Hunter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bounty Hunter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar