Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bourne Identity

The Bourne Identity

17/11/2021 | Flixfilm

Se The Bourne Identity på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktion: Doug Liman
Skuespillere: Franka Potente, Matt Damon, Chris Cooper
Spilletid: 119 min
Land: United States, Germany, Czech Republic, France
Sprog: English, French, German, Dutch, Italian, Yoruba
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Jason Bourne er såret og lider af hukommelsestab. Han begynder at genopbygge sit liv, men finder ud af, at mange af de mennesker, han møder, ønsker ham død.

The Bourne Identity havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bourne Identity på YouTube.Se The Bourne Identity på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bourne Identity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bourne Identity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bourne Identity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bourne Identity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar