Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bourne Identity

The Bourne Identity

01/04/2018 | Ingen kommentarer

Se The Bourne Identity på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktør: Doug Liman
Skuespillere: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen
Spilletid: 119 min
Land: USA, Germany, Czech Republic
Sprog: English, French, German, Dutch, Italian
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Jason Bourne er såret og lider af hukommelsestab. Han begynder at genopbygge sit liv, men finder ud af, at mange af de mennesker, han møder, ønsker ham død.


Se The Bourne Identity på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Bourne Identity havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bourne Identity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bourne Identity herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bourne Identity er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bourne Identity stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar