Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bourne Legacy

The Bourne Legacy

01/04/2018 | Flixfilm

Se The Bourne Legacy på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Tony Gilroy
Skuespillere: Jeremy Renner, Scott Glenn, Stacy Keach, Edward Norton
Spilletid: 135 min
Land: USA, Japan
Sprog: English, Russian, Filipino, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Efter Jason Bourne-skandalen må CIA håndtere en ny men velkendt trussel, da endnu en agent med hukommelsestab dukker op.


Se The Bourne Legacy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Bourne Legacy havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bourne Legacy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bourne Legacy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bourne Legacy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bourne Legacy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar