Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bourne Legacy

The Bourne Legacy

17/11/2021 | Flixfilm

The Bourne Legacy på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: Tony Gilroy
Skuespillere: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton
Spilletid: 135 min
Land: United States, Japan
Sprog: English, Russian, Filipino, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter Jason Bourne-skandalen må CIA håndtere en ny men velkendt trussel, da endnu en agent med hukommelsestab dukker op.

The Bourne Legacy havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bourne Legacy på YouTube.Se The Bourne Legacy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bourne Legacy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bourne Legacy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bourne Legacy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bourne Legacy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar