Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bourne Supremacy

The Bourne Supremacy

01/04/2018 | Flixfilm

Se The Bourne Supremacy på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktør: Paul Greengrass
Skuespillere: Matt Damon, Franka Potente, Brian Cox, Julia Stiles
Spilletid: 108 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Russian, German, Italian
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Jason Bourne bliver indblandet i hemmelige alliancer, skumle planer og skyderier i denne medrivende efterfølger.


Se The Bourne Supremacy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Bourne Supremacy havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bourne Supremacy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bourne Supremacy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bourne Supremacy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bourne Supremacy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar