Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bourne Supremacy

The Bourne Supremacy

17/11/2021 | Flixfilm

The Bourne Supremacy på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktion: Paul Greengrass
Skuespillere: Matt Damon, Franka Potente, Joan Allen
Spilletid: 108 min
Land: United States, Germany
Sprog: English, Russian, German, Italian
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Jason Bourne bliver indblandet i hemmelige alliancer, skumle planer og skyderier i denne medrivende efterfølger.

The Bourne Supremacy havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bourne Supremacy på YouTube.Se The Bourne Supremacy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Bourne Supremacy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bourne Supremacy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bourne Supremacy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bourne Supremacy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar