Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bourne Ultimatum

The Bourne Ultimatum

17/11/2021 | Flixfilm

The Bourne Ultimatum på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktion: Paul Greengrass
Skuespillere: Matt Damon, Edgar Ramírez, Joan Allen
Spilletid: 115 min
Land: United States, Germany, France, Spain
Sprog: English, French, Arabic, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: I denne tredje Jason Bourne-film rejser den trænede snigmorder verden rundt i et forsøg på at rekonstruere sin fortid – og dermed bane vejen for sin fremtid.

The Bourne Ultimatum havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bourne Ultimatum på YouTube.Se The Bourne Ultimatum på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bourne Ultimatum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bourne Ultimatum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bourne Ultimatum, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bourne Ultimatum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Bourne Ultimatum

  1. niels arenbrandt - kl. 14:17, 03-04-2018:

    hvor kan jeg finde de dejlige Wallander film?

Skriv kommentar