Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boy in the Striped Pajamas

The Boy in the Striped Pajamas

07/01/2018 | Ingen kommentarer

Se The Boy in the Striped Pajamas på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, War
Instruktør: Mark Herman
Skuespillere: Asa Butterfield, Zac Mattoon O'Brien, Domonkos Németh, Henry Kingsmill
Spilletid: 94 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Spanish
IMDB-bedømmelse: 7.8

Resumé: Da hans familie flytter fra Berlin til Polen, bliver en ung dreng venner med en dreng, der bor på den anden side af hegnet – uden at vide, at han er en jødisk fange.


Se The Boy in the Striped Pajamas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Boy in the Striped Pajamas (Drengen i den stribede pyjamas) havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Boy in the Striped Pajamas (Drengen i den stribede pyjamas) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Boy in the Striped Pajamas herunder:Fra premieredatoen (7. januar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Boy in the Striped Pajamas (Drengen i den stribede pyjamas) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Boy in the Striped Pajamas stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore