Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boy in the Striped Pajamas

The Boy in the Striped Pajamas

01/09/2021 | Flixfilm

The Boy in the Striped Pajamas på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, War
Instruktion: Mark Herman
Skuespillere: Asa Butterfield, David Thewlis, Rupert Friend
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da hans familie flytter fra Berlin til Polen, bliver en ung dreng venner med en dreng, der bor på den anden side af hegnet – uden at vide, at han er en jødisk fange.

The Boy in the Striped Pajamas (Drengen i den stribede pyjamas) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Boy in the Striped Pajamas på YouTube.Se The Boy in the Striped Pajamas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Boy in the Striped Pajamas (Drengen i den stribede pyjamas) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boy in the Striped Pajamas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Boy in the Striped Pajamas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Boy in the Striped Pajamas (Drengen i den stribede pyjamas) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar