Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boy in the Striped Pajamas

The Boy in the Striped Pajamas

07/01/2018 | Ingen kommentarer

Se The Boy in the Striped Pajamas på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, War
Instruktør: Mark Herman
Skuespillere: Asa Butterfield, Zac Mattoon O'Brien, Domonkos Németh, Henry Kingsmill
Spilletid: 94 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Da hans familie flytter fra Berlin til Polen, bliver en ung dreng venner med en dreng, der bor på den anden side af hegnet – uden at vide, at han er en jødisk fange.


Se The Boy in the Striped Pajamas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Boy in the Striped Pajamas (Drengen i den stribede pyjamas) havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Boy in the Striped Pajamas (Drengen i den stribede pyjamas) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Boy in the Striped Pajamas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Boy in the Striped Pajamas (Drengen i den stribede pyjamas) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boy in the Striped Pajamas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar