Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boy in the Striped Pajamas

The Boy in the Striped Pajamas

07/01/2018 | Flixfilm

Se The Boy in the Striped Pajamas på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, War
Instruktør: Mark Herman
Skuespillere: Asa Butterfield, Zac Mattoon O'Brien, Domonkos Németh, Henry Kingsmill
Spilletid: 94 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Da hans familie flytter fra Berlin til Polen, bliver en ung dreng venner med en dreng, der bor på den anden side af hegnet – uden at vide, at han er en jødisk fange.


Se The Boy in the Striped Pajamas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Boy in the Striped Pajamas (Drengen i den stribede pyjamas) havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Boy in the Striped Pajamas (Drengen i den stribede pyjamas) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Boy in the Striped Pajamas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Boy in the Striped Pajamas (Drengen i den stribede pyjamas) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boy in the Striped Pajamas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar