Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boy Next Door

The Boy Next Door

01/04/2021 | Flixfilm

Se The Boy Next Door på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Thriller
Instruktør: Rob Cohen
Skuespillere: Jennifer Lopez, Ryan Guzman, Ian Nelson, John Corbett
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En kvinde, der netop er blevet enlig mor, indleder en intens affære med sin teenagesøns ven, en dårlig idé, der bliver endnu dårligere, da tingene udvikler sig voldeligt.

The Boy Next Door havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Boy Next Door på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Boy Next Door ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boy Next Door stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Boy Next Door, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Boy Next Door er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar