Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boy Who Harnessed the Wind

The Boy Who Harnessed the Wind

01/03/2019 | Flixfilm

Se The Boy Who Harnessed the Wind på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Chiwetel Ejiofor
Skuespillere: Chiwetel Ejiofor, Maxwell Simba, Felix Lemburo, Robert Agengo
Spilletid: 113 min
Land: UK, Malawi
Sprog: Arabic, Nyanja, English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Med inspiration fra en lærebog bygger den 13-årige William Kamkwamba en vindturbine for at redde sin malawiske landsby fra hungersnød. Baseret på en sand historie.


Se The Boy Who Harnessed the Wind på Netflix

Anmeldelse: The Boy Who Harnessed the Wind

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Boy Who Harnessed the Wind (Drengen der tæmmede vinden) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Boy Who Harnessed the Wind (Drengen der tæmmede vinden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Boy Who Harnessed the Wind herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Boy Who Harnessed the Wind (Drengen der tæmmede vinden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boy Who Harnessed the Wind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar