Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boy Who Harnessed the Wind

The Boy Who Harnessed the Wind

01/03/2019 | Flixfilm

The Boy Who Harnessed the Wind på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Chiwetel Ejiofor
Skuespillere: Chiwetel Ejiofor, Maxwell Simba, Felix Lemburo
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom, Malawi
Sprog: Arabic, Nyanja, English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Med inspiration fra en lærebog bygger den 13-årige William Kamkwamba en vindturbine for at redde sin malawiske landsby fra hungersnød. Baseret på en sand historie.

The Boy Who Harnessed the Wind (Drengen der tæmmede vinden) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Boy Who Harnessed the Wind på YouTube.Se The Boy Who Harnessed the Wind på NetflixAnmeldelse: The Boy Who Harnessed the Wind

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Boy Who Harnessed the Wind (Drengen der tæmmede vinden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boy Who Harnessed the Wind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Boy Who Harnessed the Wind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Boy Who Harnessed the Wind (Drengen der tæmmede vinden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar