Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boy Who Harnessed the Wind

The Boy Who Harnessed the Wind

01/03/2019 | Ingen kommentarer

Se The Boy Who Harnessed the Wind på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Chiwetel Ejiofor
Skuespillere: Chiwetel Ejiofor, Maxwell Simba, Felix Lemburo, Robert Agengo
Spilletid: 113 min
Land: UK, Malawi
Sprog: English, Nyanja
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Med inspiration fra en lærebog bygger den 13-årige William Kamkwamba en vindturbine for at redde sin malawiske landsby fra hungersnød. Baseret på en sand historie.


Se The Boy Who Harnessed the Wind på Netflix

Anmeldelse: The Boy Who Harnessed the Wind

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Boy Who Harnessed the Wind (Drengen der tæmmede vinden) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Boy Who Harnessed the Wind (Drengen der tæmmede vinden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Boy Who Harnessed the Wind herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Boy Who Harnessed the Wind (Drengen der tæmmede vinden) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boy Who Harnessed the Wind stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar