Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Boy

31/08/2017 | Flixfilm

Se The Boy på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: William Brent Bell
Skuespillere: Lauren Cohan, Rupert Evans, James Russell, Jim Norton
Spilletid: 97 min
Land: USA, Canada, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En barnepige bliver ansat af et par for at passe på deres dreng. Hun bliver chokeret over at høre, at drengen faktisk er en dukke, som parret behandler som et menneske.


Se The Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Boy havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Boy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar