Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boys Are Back

The Boys Are Back

02/06/2017 | Flixfilm

Se The Boys Are Back på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama
Instruktør: Scott Hicks
Skuespillere: Clive Owen, Emma Booth, Laura Fraser, George MacKay
Spilletid: 104 min
Land: Australia, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En succesrig sportsjournalist bliver pludselig enke og er slet ikke klar til at opfostre sin uregerlige 6-årige søn, holde styr på karrieren og finde kærligheden igen.


Se The Boys Are Back på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Boys Are Back havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Boys Are Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Boys Are Back:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Boys Are Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boys Are Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar