Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boys in the Band: Something Personal

The Boys in the Band: Something Personal

01/10/2020 | Flixfilm

Se The Boys in the Band: Something Personal på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Joel Kazuo Knoernschild
Skuespillere: Matt Bomer, Charlie Carver, Mart Crowley, Robin de Jesus
Spilletid: 28 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Årtier efter hans skuespil satte fokus på homoseksuelles liv, taler Mart Crowley med skuespillerne og holdet bag filmen fra 2020 om det tidløse i hans fortælling.

The Boys in the Band: Something Personal havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Boys in the Band: Something Personal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Boys in the Band: Something Personal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boys in the Band: Something Personal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Boys in the Band: Something Personal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Boys in the Band: Something Personal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar