Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Boys in the Band

The Boys in the Band

30/09/2020 | Flixfilm

Se The Boys in the Band på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Joe Mantello
Skuespillere: Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer, Andrew Rannells
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Til en fødselsdagsfest i New York i 1968 er en uventet gæst og et drukspil årsag til, at syv bøssevenner må stå til regnskab for usagte følelser og skjulte sandheder.

The Boys in the Band havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Boys in the Band på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Boys in the Band ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Boys in the Band er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Boys in the Band stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar