Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Brave One

The Brave One

22/07/2015 | Flixfilm

Se The Brave One på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Neil Jordan
Skuespillere: Jodie Foster, Terrence Howard, Naveen Andrews
Spilletid: 122 min
Land: United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Radioværten Erica Bain fra New York tager loven i sine egne hænder, da hendes forlovede dør efter et brutalt overfald i Central Park.

The Brave One havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Brave One på YouTube.Se The Brave One på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Brave One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Brave One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Brave One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Brave One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar