Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Brave Ones

The Brave Ones

16/09/2022 | Flixfilm

The Brave Ones på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tony Kgoroge, Nomalanga Nkosi, Sthandile Nkosi
Spilletid: N/A
Land: South Africa
Sprog: Zulu
IMDb-karakter: 4.0

Handling: En almægtig gudinde reinkarneret som ung kvinde må udnytte sine guddommelige kræfter for at hævne sin søsters død og beskytte sin familie mod ødelæggelse.

The Brave Ones (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Brave Ones på YouTube.Se The Brave Ones på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Brave Ones (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Brave Ones (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Brave Ones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Brave Ones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar