Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Break-Up

The Break-Up

15/08/2020 | Flixfilm

Se The Break-Up på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Peyton Reed
Skuespillere: Vince Vaughn, Jennifer Aniston, Joey Lauren Adams, Cole Hauser
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Småskænderierne mellem kæresteparret Gary og Brooke ender i en storslået kamp om lejligheden. Alle kneb gælder!


Se The Break-Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Break-Up havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Break-Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Break-Up:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Break-Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Break-Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar