Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Break with Michelle Wolf

The Break with Michelle Wolf

27/05/2018 | Flixfilm

Se The Break with Michelle Wolf på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michelle Wolf, D.J. Jer-z, Michael Hartney
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Der er ingen, der går fri, når Michelle Wolf stiller skarpt i dette ugentlige aktualitetsshow med en blanding af sketches, live komedie og gæster i studiet.


Se The Break with Michelle Wolf på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Break with Michelle Wolf (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Break with Michelle Wolf (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Break with Michelle Wolf herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Break with Michelle Wolf er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Break with Michelle Wolf (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar