Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Break with Michelle Wolf

27/05/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dina Ann Comolli
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.0

Resumé: Der er ingen, der går fri, når Michelle Wolf stiller skarpt i dette ugentlige aktualitetsshow med en blanding af sketches, live komedie og gæster i studiet.


Se The Break with Michelle Wolf på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Break with Michelle Wolf (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Break with Michelle Wolf (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Break with Michelle Wolf herunder:Fra premieredatoen (27. maj, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Break with Michelle Wolf er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Break with Michelle Wolf (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar