Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Break

The Break

09/02/2019 | Flixfilm

Se The Break på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yoann Blanc, Jasmina Douieb, Lara Hubinont, Tom Audenaert
Spilletid: 52 min
Land: Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En kriminalbetjent er i sorg efter et smerteligt tab og flytter tilbage til sin fredelige hjemby, men inddrages i en mordsag, som bringer mørke hemmeligheder for dagen.


Se The Break på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Break (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Break (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Break herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Break er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Break (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Break

  1. Kent Blumensaat - kl. 20:27, 10-02-2019:

    Jeres info om denne serie passer ikke, da det er denne her og disse skuespillere der er med,
    ellers fantastisk side i har

    Skriv kommentar