Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Break

The Break

09/02/2019 | Flixfilm

The Break på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yoann Blanc, Jasmina Douieb, Lara Hubinont
Spilletid: 52 min
Land: Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En kriminalbetjent er i sorg efter et smerteligt tab og flytter tilbage til sin fredelige hjemby, men inddrages i en mordsag, som bringer mørke hemmeligheder for dagen.

The Break (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Break på YouTube.Se The Break på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Break (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Break (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Break, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Break er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Break

  1. Kent Blumensaat - kl. 20:27, 10-02-2019:

    Jeres info om denne serie passer ikke, da det er denne her og disse skuespillere der er med,
    ellers fantastisk side i har

Skriv kommentar