Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Break

The Break

09/02/2019 | Flixfilm

Se The Break på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yoann Blanc, Jasmina Douieb, Lara Hubinont, Tom Audenaert
Spilletid: 52 min
Land: Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En kriminalbetjent er i sorg efter et smerteligt tab og flytter tilbage til sin fredelige hjemby, men inddrages i en mordsag, som bringer mørke hemmeligheder for dagen.

The Break (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Break på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Break (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Break (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Break, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Break er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Break

  1. Kent Blumensaat - kl. 20:27, 10-02-2019:

    Jeres info om denne serie passer ikke, da det er denne her og disse skuespillere der er med,
    ellers fantastisk side i har

    Skriv kommentar