Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Breaker Upperers

The Breaker Upperers

15/02/2019 | Flixfilm

The Breaker Upperers på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Madeleine Sami, Jackie van Beek
Skuespillere: Madeleine Sami, Jackie van Beek, James Rolleston
Spilletid: 2 min
Land: New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Bedsteveninderne Jen og Mel er villige til at droppe enhver romance, hvis prisen er den rette. Men da en af dem får dårlig samvittighed, kommer deres venskab i fare.

The Breaker Upperers havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Breaker Upperers på YouTube.Se The Breaker Upperers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Breaker Upperers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Breaker Upperers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Breaker Upperers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Breaker Upperers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar