Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Breaker Upperers

The Breaker Upperers

15/02/2019 | Ingen kommentarer

Se The Breaker Upperers på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Madeleine Sami, Jackie van Beek
Skuespillere: Madeleine Sami, Jackie van Beek, James Rolleston, Celia Pacquola
Spilletid: 90 min
Land: New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Bedsteveninderne Jen og Mel er villige til at droppe enhver romance, hvis prisen er den rette. Men da en af dem får dårlig samvittighed, kommer deres venskab i fare.


Se The Breaker Upperers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Breaker Upperers havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Breaker Upperers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Breaker Upperers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Breaker Upperers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Breaker Upperers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar