Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Breaker Upperers

The Breaker Upperers

15/02/2019 | Flixfilm

Se The Breaker Upperers på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Madeleine Sami, Jackie van Beek
Skuespillere: Madeleine Sami, Jackie van Beek, James Rolleston, Celia Pacquola
Spilletid: 90 min
Land: New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Bedsteveninderne Jen og Mel er villige til at droppe enhver romance, hvis prisen er den rette. Men da en af dem får dårlig samvittighed, kommer deres venskab i fare.

The Breaker Upperers havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Breaker Upperers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Breaker Upperers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Breaker Upperers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Breaker Upperers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Breaker Upperers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar