Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Breakfast Club

The Breakfast Club

10/04/2020 | Flixfilm

The Breakfast Club på Netflix

Produktionsår: 1985
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: John Hughes
Skuespillere: Emilio Estevez, Judd Nelson, Molly Ringwald
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Atleten, hjernen, forbryderen, prinsessen og den mærkelige bryder gennem gymnasiets sociale barrierer under lørdagens eftersidning.Se The Breakfast Club på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Breakfast Club havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Breakfast Club på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Breakfast Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Breakfast Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Breakfast Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Breakfast Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar