Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Breakfast Club

The Breakfast Club

10/04/2020 | Flixfilm

Se The Breakfast Club på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: John Hughes
Skuespillere: Emilio Estevez, Paul Gleason, Anthony Michael Hall, John Kapelos
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Atleten, hjernen, forbryderen, prinsessen og den mærkelige bryder gennem gymnasiets sociale barrierer under lørdagens eftersidning.Se The Breakfast Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Breakfast Club havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Breakfast Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Breakfast Club:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Breakfast Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Breakfast Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar