Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Breaks

The Breaks

15/12/2013 | Flixfilm

Se The Breaks på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy
Instruktør: Eric Meza
Skuespillere: Anthony Anderson, Isaiah Barnes, Max Becker, Paula Bel
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Derrick King er en lad irsk knægt, der ser sig selv som sort, fordi han er blevet opfostret af en sort familie i South-Central i Los Angeles.


Se The Breaks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Breaks havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Breaks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Breaks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Breaks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Breaks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar