Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Breakup Playlist

The Breakup Playlist

20/08/2020 | Flixfilm

Se The Breakup Playlist på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Dan Villegas
Skuespillere: Piolo Pascual, Sarah Geronimo, Rio Locsin, Dennis Padilla
Spilletid: 117 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En rockmusiker og en jurastuderende med ægte passion for musik forelsker sig i hinanden og indleder en romance, der forkludrer begge deres blomstrende karrierer.

The Breakup Playlist havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Breakup Playlist på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Breakup Playlist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Breakup Playlist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Breakup Playlist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Breakup Playlist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar