Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bride of Habaek

The Bride of Habaek

01/01/2020 | Flixfilm

The Bride of Habaek på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nam Joo-hyuk, Shin Se-Kyung, Ju-hwan Lim
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da en søgen efter guddommelige sten i den menneskelige verden går galt, søger vandguden Habaek hjælp hos en psykiater, der er forudbestemt til at tjene ham.

The Bride of Habaek (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bride of Habaek på YouTube.Se The Bride of Habaek på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bride of Habaek (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bride of Habaek (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bride of Habaek, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bride of Habaek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar