Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bridge on the River Kwai

The Bridge on the River Kwai

16/04/2022 | Flixfilm

The Bridge on the River Kwai på Netflix

Produktionsår: 1957
Genre: Adventure, Drama, War
Instruktion: David Lean
Skuespillere: William Holden, Alec Guinness, Jack Hawkins
Spilletid: 161 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Japanese, Thai
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Dette storslåede drama foregår under 2. verdenskrig i en japansk fangelejr, hvor britiske fanger bliver tvunget til at bygge en bro for at styrke moralen.

The Bridge on the River Kwai havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bridge on the River Kwai på YouTube.Se The Bridge on the River Kwai på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Bridge on the River Kwai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bridge on the River Kwai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bridge on the River Kwai, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bridge on the River Kwai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar