Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bridge

The Bridge

01/05/2019 | Flixfilm

Se The Bridge på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Short, Drama
Instruktør: Dylan Paffe
Skuespillere: Christopher Fitzgerald, Daphna Thier
Spilletid: 10 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Der dukker et lig op på broen mellem Danmark og Sverige, og nu skal danske og svenske kriminalfolk dele opklaringsarbejdet og samarbejde for at finde morderen.


Se The Bridge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Bridge (Broen) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bridge (Broen) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bridge herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bridge (Broen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bridge (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar