Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bridge

The Bridge

01/05/2019 | Flixfilm

Se The Bridge på Netflix

Produktionsår: 2011–2018
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sofia Helin, Rafael Pettersson, Sarah Boberg
Spilletid: 60 min
Land: Sweden, Denmark, Germany
Sprog: Swedish, Danish
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Der dukker et lig op på broen mellem Danmark og Sverige, og nu skal danske og svenske kriminalfolk dele opklaringsarbejdet og samarbejde for at finde morderen.

The Bridge (Broen) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bridge på YouTube.Se The Bridge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bridge (Broen) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bridge (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bridge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bridge (Broen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar