Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bridges of Madison County

The Bridges of Madison County

26/02/2018 | Ingen kommentarer

Se The Bridges of Madison County på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley, Victor Slezak
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Da en lidt utilfreds husmor i Iowa møder en fotograf fra National Geographic begynder et forsigtigt venskab, der udvikler sig til en intens affære.


Se The Bridges of Madison County på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Bridges of Madison County (Broerne i Madison County) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bridges of Madison County (Broerne i Madison County) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bridges of Madison County herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bridges of Madison County (Broerne i Madison County) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bridges of Madison County stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar