Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bridges of Madison County

The Bridges of Madison County

26/02/2018 | Flixfilm

Se The Bridges of Madison County på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley, Victor Slezak
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Da en lidt utilfreds husmor i Iowa møder en fotograf fra National Geographic begynder et forsigtigt venskab, der udvikler sig til en intens affære.

The Bridges of Madison County (Broerne i Madison County) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Bridges of Madison County på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bridges of Madison County (Broerne i Madison County) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bridges of Madison County stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bridges of Madison County, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bridges of Madison County (Broerne i Madison County) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar