Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Bridges of Madison County

26/02/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1995
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley, Victor Slezak
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: Da en lidt utilfreds husmor i Iowa møder en fotograf fra National Geographic begynder et forsigtigt venskab, der udvikler sig til en intens affære.


Se The Bridges of Madison County på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Bridges of Madison County (Broerne i Madison County) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bridges of Madison County (Broerne i Madison County) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bridges of Madison County herunder:Fra premieredatoen (26. februar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Bridges of Madison County (Broerne i Madison County) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Bridges of Madison County stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar