Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The British War Collection: The Ship That Died of Shame

The British War Collection: The Ship That Died of Shame

18/03/2022 | Flixfilm

The British War Collection: The Ship That Died of Shame på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter 2. verdenskrig opkøbes en britisk kanonbåd af den tidligere besætning, der vil bruge den som smuglerfartøj – men båden er tilsyneladende af en anden mening.

The British War Collection: The Ship That Died of Shame havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The British War Collection: The Ship That Died of Shame på YouTube.Se The British War Collection: The Ship That Died of Shame på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The British War Collection: The Ship That Died of Shame ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The British War Collection: The Ship That Died of Shame stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The British War Collection: The Ship That Died of Shame, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The British War Collection: The Ship That Died of Shame er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar