Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Broken Hearts Gallery

The Broken Hearts Gallery

02/05/2022 | Flixfilm

The Broken Hearts Gallery på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Natalie Krinsky
Skuespillere: Geraldine Viswanathan, Dacre Montgomery, Utkarsh Ambudkar
Spilletid: 109 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Efter et brud med sin kæreste bruger en gallerimedarbejder tingene, som hun har gemt fra tidligere forhold, til en kunstudstilling, der starter en bevægelse.

The Broken Hearts Gallery havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Broken Hearts Gallery på YouTube.Se The Broken Hearts Gallery på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Broken Hearts Gallery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Broken Hearts Gallery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Broken Hearts Gallery, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Broken Hearts Gallery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar