Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bronze

The Bronze

01/07/2021 | Flixfilm

Se The Bronze på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Sport
Instruktion: Bryan Buckley
Skuespillere: Melissa Rauch, Gary Cole, Haley Lu Richardson
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En bitter gymnast, der har vundet bronze ved OL, udnytter sin heltestatus på det groveste i sin lille hjemby, indtil hun bliver træner for et lovende ungt talent.

The Bronze havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Bronze på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bronze ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bronze stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bronze, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bronze er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar