Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Brothers Grimm

The Brothers Grimm

04/02/2015 | Flixfilm

The Brothers Grimm på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Terry Gilliam
Skuespillere: Matt Damon, Heath Ledger, Monica Bellucci
Spilletid: 118 min
Land: United States, Czech Republic, United Kingdom
Sprog: English, French, German, Italian
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Brødrene Jake og Will Grimm rejser fra landsby til landsby som uddrivere af magiske væsner, men i virkeligheden er de blot et par svindlere.

The Brothers Grimm havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Brothers Grimm på YouTube.Se The Brothers Grimm på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Brothers Grimm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Brothers Grimm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Brothers Grimm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Brothers Grimm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar