Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Brothers Grimsby

The Brothers Grimsby

02/05/2022 | Flixfilm

The Brothers Grimsby på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Louis Leterrier
Skuespillere: Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Rebel Wilson
Spilletid: 83 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en MI6-snigmorder påbegynder en farlig mission, der genforener ham med sin bror, må de arbejde sammen for at redde verden.Se The Brothers Grimsby på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Brothers Grimsby havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Brothers Grimsby på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Brothers Grimsby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Brothers Grimsby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Brothers Grimsby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Brothers Grimsby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar