Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Brothers Grimsby

The Brothers Grimsby

18/01/2018 | Flixfilm

Se The Brothers Grimsby på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Louis Leterrier
Skuespillere: Sacha Baron Cohen, Rebel Wilson, Freddie Crowder, Jon-Jon Lockwood
Spilletid: 83 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en MI6-snigmorder påbegynder en farlig mission, der genforener ham med sin bror, må de arbejde sammen for at redde verden.

The Brothers Grimsby havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Brothers Grimsby på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Brothers Grimsby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Brothers Grimsby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Brothers Grimsby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Brothers Grimsby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar