Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Brothers

The Brothers

18/03/2015 | Flixfilm

The Brothers på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Gary Hardwick
Skuespillere: Morris Chestnut, Shemar Moore, D.L. Hughley
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Fire nære venner tester grænserne for ærlighed og engagement, mens de går i byen, gør karriere og har held og uheld i kærlighed.

The Brothers havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Brothers på YouTube.Se The Brothers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Brothers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Brothers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Brothers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Brothers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar