Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Brothers

The Brothers

18/03/2015 | Flixfilm

Se The Brothers på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Gary Hardwick
Skuespillere: Morris Chestnut, D.L. Hughley, Bill Bellamy, Shemar Moore
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Fire nære venner tester grænserne for ærlighed og engagement, mens de går i byen, gør karriere og har held og uheld i kærlighed.


Se The Brothers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Brothers havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Brothers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Brothers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Brothers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Brothers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar