Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bubble

The Bubble

01/04/2022 | Flixfilm

The Bubble på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Judd Apatow
Skuespillere: Harry Trevaldwyn, Samson Kayo, Peter Serafinowicz
Spilletid: 126 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Holdet bag en populær actionserie forsøger at optage en efterfølger, mens de er i isolation på et fornemt hotel. De sniger sig ud. Mødes. Og nedsmelter.

The Bubble havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bubble på YouTube.Se The Bubble på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Bubble ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bubble stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bubble, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bubble er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar