Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bucket List

The Bucket List

28/01/2015 | Flixfilm

The Bucket List på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Rob Reiner
Skuespillere: Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: To dødsmærkede mænd bryder ud af deres kræftafdeling, fordi de har en plan om at leve livet fuldt ud, mens de har det.

The Bucket List havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bucket List på YouTube.Se The Bucket List på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bucket List ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bucket List stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bucket List, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bucket List er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar